Despre noi

„Arca lui Noe”

A aparut la inițiativa catorva oameni pasionați de faună și natura salbatică a Romaniei, între care și Marian Bălășoiu, managerul proiectului.

Scopul asocițaiei este să sensibilizeze opinia publică asupra patrimoniului cinegetic unic in Europa și să inițieze soluții de protejare eficientă a lui.

Pas cu pas, inițiativa asociației căpăta forma unui program de acțiune pentru 2012 și aduna sprijinitori, primii dintre aceștia fiind National Geographic si Dr. Reddy’s Laboratories Romania.

Programul demara în luna mai printr-un eveniment de business în București si o expozitie itineranta de fotografie in cateva orase din tara, urmand sa continue in toamna prin cristalizarea initiativei legislative care sa sustina scopul sau.

Dr. Reddy’s este o companie farmaceutica indiana cu prezenta globala dar foarte activa social in toate tarile unde isi desfasoara activitatea. De aceea proiectul de protectie a naturii “Arca lui Noe” a devenit parte a implicarii sale sociale, la fel ca si proiectele dedicate oamenilor din citeva comunitati din Romania.